LAATSTE NIEUWS

Het bestuur van de NOSBO heeft naar aanleiding van de laatste maatregelen van de politiek besloten om de start van de NOSBO competitie te verschuiven naar het kalenderjaar 2021.
Dit houdt in dat op dit moment geen teams meer te hoeven worden aangemeld, de inschrijving wordt verschoven naar op z'n vroegst december.


=========================================================================


Op de ledenvergadering van 18 september jongstleden is er ook uitgebreid gesproken over de NOSBO competitie 2020-2021. Verschillende verenigingen gaven aan toch ook graag weer doordeweeks competitiewedstrijden te willen spelen. Na het weekend kwam het kabinet echter met weer nieuwe restricties, voorlopig voor 3 weken, die het uitvoeren van een competitie toch wel lastig maken.
Ook zijn er clubs die omwille van hun speelzaal aanvullende eisen hebben voor het spelen van een partij schaak. Verplicht dragen van een mondmasker, eventueel spatschermen op het bord, anderhalve meter afstand houden, ook bij uitwedstrijden. Houdt er rekening mee dat dit ook van de thuisploeg gevraagd kan worden.

Graag wil de NOSBO competitieleider de inschrijving van de competitie openen en daarbij van de verschillende clubs het volgende weten?
1) Met hoeveel 8tallen wilt U deelnemen aan het seizoen 2020-2021
2) Met hoeveel 6tallen wilt U deelnemen aan het seizoen 2020-2021
3) Met hoeveel 4tallen wilt U deelnemen aan het seizoen 2020-2021
4) Wilt U deelnemen aan de NOSBO beker, het gaat hier om 1 (!) team per club
5) We willen ook meteen de opstellingen van de diverse teams, dus deze moeten meteen opgegeven worden. Zonder opstelling geen indeling van een team, hieronder valt ook naam, telefoonnummer en mailadres van de teamleider
6) Hoeveel teams kunnen er tegelijkertijd thuisspelen
7) Heeft Uw speelzaal aanvullende corona-maatregelen, zoals verplichte mondmaskers etc. Graag ook aangeven wat U bij een uitwedstrijd verwacht van het thuisteam
8) Wanneer wil Uw vereniging aan het seizoen beginnen, we kunnen proberen in november te starten, eventueel zijn er natuurlijk ook mogelijkheden iets later te starten, we kunnen dan denken aan het jaar 2021, ook kunnen er natuurlijk parallel twee competities opgestart worden.
9) Is er van de kant van Uw vereniging belangstelling om mee te spelen in een NOSBO online competitie. Dit zullen dan viertallen wedstrijden zijn in een nader te bepalen competitievorm

Het spreekt voor zich dat als er andere wijzingen zijn, bijvoorbeeld van de speel locatie dat dit ook gemeld wordt.

Graag Uw aanmeldingen, onder vermelding van Uw functie binnen de vereniging sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wij willen graag zo snel mogelijk reacties van de verenigingen, het liefst uiterlijk vrijdag 23 oktober aanstaande