Het heeft even geduurd, maar competitieleider Frans van Amerongen is er uit, het speelprogramma van de NOSBO promotieklasse is bekend. Het was even puzzelen, om niet alle drie gebruikers van het Denksportcentrum tegelijkertijd thuis te laten spelen, en vooral ook om het schema van ESG een beetje evenwichtig te krijgen.

Nieuw ten opzichte van het vorige seizoen zijn de promovendi HSP/Veendam 2 en Roden, die de plaatsen van Haren&Oostermoer en Hoogeveen innemen en Groninger Combinatie 4 dat de plaats van GC 6 overneemt, na de terugtrekking uit de KNSB competitie.

De speeldatums voor de laatste ronde zijn zoals elk jaar weer onder voorbehoud van een gezamenlijke laatste ronde, die mogelijk in die speelweek georganiseerd gaat worden. Liefhebbers voor die organisatie kunnen zich melden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De eerste klasse poules zijn ingedeeld, het speelschema is nog niet bekend, wel bekend is dat de eerste ronde gespeeld wordt in de week van 2 tot en met 6 november. De tweede klasse begint in dezelfde week als de eerste klasse.

1A: SISSA 4, Middelstum, Bedum, Haren&Oostermoer 2, DAC, Assen 3, Staunton 4, ScepU
1B: Lewenborg, Het Kasteel, ESG 2, Staunton 3, Haren&Oostermoer 3, SISSA 5, Dwingeloo, Assen 4

Voor de volledigheid nog even het programma van ronde 1 van de promotieklasse:

ma 28 sep ESG                    - Roden

ma 28 sep Staunton 2             - SISSA 3

do 01 okt HSP/Veendam 2          - Leek

do 01 okt Groninger Combinatie 4 - Groninger Combinatie 5

vr 02 okt Assen 2                - Van der Linde