Op zaterdag 14 april organiseert de NOSBO in Zuidlaren een gezamenlijke slotronde voor de promotieklasse en beide eerste klasse poules. Dit gaat plaatsvinden in het Grand Café in Zuidlaren, waar schaakclub Oostermoer op donderdagavond haar clubavond heeft.
Het is de bedoeling dat de ronde gaat beginnen om 1 uur, de teamleiders krijgen binnenkort nog uitgebreider informatie toegezonden.

Verder zijn er veel vragen over het nieuwe seizoen, hoe gaan we spelen, nu de verbinding tussen de KNSB competitie en die van de NOSBO is doorgesneden. Daarover gaan op dit moment veel geruchten, zonder dat het bestuur tot nu toe officieel plannen naar buiten heeft doen uitgaan.
Natuurlijk heeft het bestuur daarover ideeën, en die gaan we zo snel mogelijk op deze site zetten. Wat wel al bekend is, is dat, mede op verzoek van enkele clubs, de ALV gepland is voor woensdag 2 mei.
Tijdens de slotronde van de competitie wil het bestuur de spelers een vragenformulier voorleggen, om de mening van de spelers te peilen.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om al meteen te reageren, op dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.