Bij deze even een kleine update over de competitie en de competitiegids.

Inmiddels zijn alle klassen in de reguliere competitie en in de viertallen begonnen en stromen elke week de uitslagen binnen. Ook de eerste ronde van de beker vordert in de uitgerekte speelronde van 3 weken. Na deze eerste spelweken die ik meemaak als competitieleider vallen mij een aantal zaken op waar ik toch even aandacht aan besteed.
Alle zaken die betrekking hebben op wedstrijden voor de competitie en de beker graag aan of in cc melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat betekent wijzigen / uitstellen van speeldata, problematiek rondom al dan niet mogen meespelen van spelers tijdens een wedstrijd en niet onbelangrijk het tijdig aanvragen van dispensaties. Ik plaats dit omdat weliswaar 80% op de juiste manier wordt gecommuniceerd, maar ik wil dat graag richting de 100% krijgen. Dit geldt dus voor zowel de viertallen als de reguliere competitie. 

Update competitie gids.

Ik zal vanaf nu elke keer dat er een update van de competitiegids plaatsvindt melding maken van de wijzigingen die in de gids zijn gedaan. Voor deze gids zijn dat de volgende:

1) Wijziging teamleider Van der Linde 1 in de 1e klasse A.
2) Wijziging telefoonnummer teamleider Staunton 3 1e klasse B + beker + SleutelSchaak 4N.
3) Toegestane naamswijziging SISSA V3 in SISSA Sisters.
4) Verlening dispensatie aan Valthermond in de 2e klasse B om dit schaakseizoen te mogen spelen met analoge klokken.


De competitieleider.