27 juni: NOSBO-Stappenkampioenschap in Hoogkerk

We hebben lang geduld moeten hebben, maar nu is het dan toch weer zover: we mogen weer een fysiek schaaktoernooi houden! We pakken de draad op met het NOSBO-Stappenkampioenschap dat gepland stond voor 17 oktober 2020, maar op het laatste moment afgezegd moest worden vanwege een nieuwe lockdown.

Vlak voor de zomervakantie - op zondag 27 juni - zal dit leuke toernooi alsnog plaatsvinden in het Dorpshuis van Hoogkerk. Alle jeugdspelers uit het NOSBO-gebied mogen meedoen; je hoeft dus niet lid van een schaakclub te zijn. We spelen in verschillende niveaugroepen.

Let op: publiek is helaas nog niet toegestaan. Mochten ouders willen helpen met de organisatie ter plekke, laat het even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mega-prijsuitreiking 

Ondanks het feit dat we geen fysieke toernooien konden houden, kon er online wel volop geschaakt worden. De daar gewonnen prijzen konden we tot nu toe steeds niet uitreiken, maar ook daar komt nu verandering in. Aan het eind van het Stappentoernooi zal een mega-prijsuitreiking plaatsvinden, waar de prijzen van het Eindejaarstoernooi, het NOSBO-Winterkampioenschap, de Staunton 150-toernooien, de NOSBO-PJK's en natuurlijk het Stappenkampioenschap zullen plaatsvinden. Mis het niet!
20200919 161146 002cc kopie

Stappenkampioenschap 27 juni

Datum Zondag 27 juni
Locatie Het Dorpshuis, Zuiderweg 70-4, Hoogkerk
Aanmelden Tussen 12:00 en uiterlijk 12:30 uur
Start 12:45 uur
Einde ca. 17.15 uur
Ronden 7 ronden Zwitsers
Speeltijd 15+3 (aantal ronden + speeltijd vanaf stap 3 afhankelijk van aanmeldingen)
Inschrijfgeld
 
€ 5, van te voren over te maken op IBAN NL64 INGB 0000 8587 73 t.n.v. Noordelijke Schaakbond, o.v.v. de naam van de speler.

Inschrijven INSCHRIJVINGSFORMULIER

DEELNEMERSLIJST  (ververs het scherm als deze niet juist verschijnt)

N.B. De inschrijving sluit uiterlijk vrijdag 25 juni om 18.00 uur. Mochten er meer inschrijvingen binnenkomen dan er ruimte is in de zaal, dan gelden de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Mochten niet alle aangemelde spelers mee kunnen doen vanwege ruimtegebrek in de zaal, dan krijgen de betrokkenen vooraf bericht en wordt al betaald inschrijfgeld teruggestort.

Voor wie Iedereen die woont in Groningen of Drenthe, of speelt bij een club of school uit deze provincies. Je hoeft geen lid te zijn van een schaakclub.

Indeling & Prijzen De indeling vindt plaats op basis van het hoogste behaalde diploma van de Stappenmethode. Kinderen die nog geen stappendiploma hebben of alleen een Opstapjes-diploma, kunnen meedoen in een aparte groep (stap 0). Afhankelijk van het aantal spelers per stap kunnen stappen gecombineerd worden in één groep. Per groep zijn er bekers te winnen. Het is toegestaan vrijwillig met een hogere stap mee te spelen; je speelt dan alleen mee voor de prijzen van die stap. Het aantal prijzen per stap hangt af van het verwachte aantal deelnemers.

Corona De speellocatie is ruim en met hoge plafonds, zodat er voldoende frisse lucht is. Het is vanwege corona-restricties helaas niet toegestaan dat ouders bij het toernooi blijven. Ouders kunnen hun kinderen alleen afzetten bij het toernooi en weer ophalen. Er is voldoende begeleiding voor de kinderen in de speelzaal, o.a. om te zorgen dat ze op het juiste moment achter het juiste bord plaatsnemen. Tijdens het toernooi houden we een liveblog bij op de NOSBO-website, zodat ouders het toernooi toch kunnen volgen.

Het inschrijfgeld kan niet contant voldaan worden in de zaal, maar moet van te voren worden overgemaakt op IBAN NL64 INGB 0000 8587 73 t.n.v. Noordelijke Schaakbond, o.v.v. de naam van de speler. Dit om niet-noodzakelijke contactmomenten en rij-vorming waarbij de afstandsgrens moeilijk te handhaven is, zoveel mogelijk te voorkomen.

Meer info Je kunt contact opnemen met Martijn Hardeman voor meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Whatsapp: 06-179 179 81.