Dinsdag 15 januari
Het maximum aantal deelnemers voor de GP is bereikt. Meer deelnemers is niet verantwoord in het Buurhoes. We hopen jullie allemaal komende zaterdag te zien vanaf ongeveer 13.00 uur.
Mocht je niet door omstandigheden verhinderd zijn, geef dit dan tijdig door. We kunnen dan jeugd die op de reservelijst staat uitnodigen. Wil je op de reservelijst staan, mail ons dan. We zullen je dan tot zaterdag 12 uur bellen als er een plek vrij komt.
Dank voor alle belangstelling voor ons toernooi.

Maandag 14 januari
Momenteel zijn er 91 inschrijvingen op de GP Ten Boer. Het maximum is 94. Als dit bereikt wordt sluit de inschrijving. Wel kun je je naam opgeven om op een reservelijst te worden gezet, mocht er nog iemand uitvallen.

Op 19 januari houdt SC Ten Boer zijn jaarlijkse Grand Prix. Vorig jaar hadden we als extra prijs een lego robot. Dit jaar verloren we onder de groepswinnaars een legpuzzel van Jan van Haasteren met de titel 'De Schaakclub'. In de puzzel zijn schaakbegrippen als 'herdersmat' en het 'degradatiespook' verwerkt. Daarnaast zijn er nog 3 legpuzzels te winnen.
Naast de reguliere prijzen is er voor alle deelnemers een aandenken aan het toernooi gereserveerd. Meld je tijdig aan, want er kunnen maximaal 94 jeugdschakers meedoen.
Flyer schaaktoernooi Ten Boer 2019Ondertussen hebben zich tegen de 50 deelnemers aangemeld. Ook uit Duitsland komt een kleine delegatie. Meld je in elk geval tijdig aan vanwege de limiet van het aantal spelers dat we in het Buurhoes kunnen bergen.