20210614 220610
Wel zo'n dertig jaar lang heeft Geert Drent uit Haren het materiaal verzorgd van de NOSBO. De klokken, borden en stukken, maar ook het grote tuinspel. Vaak bracht en haalde hij zelf het materiaal naar en van toernooien. Hiervoor kunnen we hem niet genoeg bedanken.

Nu hij kleiner gaat wonen heeft hij geen zolder meer om alles op te slaan. En de leeftijd gaat ook een rol spelen. Geert gaat wat het NOSBO-materiaal betreft met een zeer verdiende pensioen.

We zijn daarom op zoek naar een nieuwe materiaalbeheerder en naar een ruimte waarin we het materiaal kunnen opslaan. Let wel de materiaalbeheerder is niet verantwoordelijk voor het vervoer van en naar toernooien/schaakaktiviteiten. Daar moet de organisatie zelf voor zorgen.

Heeft u belangstelling of weet u iemand die wel materiaalbeheerder wil worden of weet u iemand waar we het materiaal kunnen opslaan dan horen we dat graag. U kunt bellen met of mailen naar de voorzitter Jan van Os, tel 06-40818120, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..