Afgelopen half jaar heeft in het NOSBO gebied een nieuwe commissie voor het jeugdschaak vorm gekregen. Woensdag 18 september presenteerde zij zich op een goed bezochte bijeenkomst in het Denksportcentrum aan de jeugdleiders van een flink aantal NOSBO verenigingen en andere ge├»nteresseerden. De commissie hoopt het goede werk van Marjet Veldhuijzen van Zanten van de laatste jaren voort te zetten.

Nosbo JLV 2019

De commissie zal zich in de breedste zin met het jeugdschaak bezighouden. Te denken valt aan het (mede)organiseren van Grand Prix toernooien (GP's), basisschoolkampioenschappen (BSK), NOSBO jeugdkampioenschappen, talenttrainingen, promoten van allerhande activiteiten, verslaggeving, advisering, kennisoverdracht, externe contacten, etc. 

Nadrukkelijk wordt gesteld dat de commissie openstaat voor idee├źn en initiatieven van buiten, het laatste zeker ook in letterlijke zin met het oog op de niet-GroningenStad gebieden! Aarzelt u in dat geval dus niet contact op te nemen. Namen, emailadressen, telefoonnummers e.d. zijn op de volgende link te vinden: https://www.nosbo.nl/bestuur.