NOSBO Stappenkampioenschap - AFGELAST

Categorie
2 - Jeugd
Datum
zondag 2 October 2016 00:00
Locatie
Denksportcentrum Jannes van der Wal - Oliemuldersweg 43, 9713 VA  Groningen, Nederland
Helaas heeft de NOSBO moeten besluiten om dit kampioenschap af te gelasten. Op dit moment waren er nog maar 11 aanmeldingen, waarvan meer dan de helft voor de categorie stap 2.

We danken degenen die zich al gemeld hadden en bekijken of het toernooi later in het seizoen nog georganiseerd kan worden.

============================================================


Het jaarlijkse stappenkampioenschap van de NOSBO. Een toernooi dat overigens ook open staat voor niet leden van de NOSBO.

De deelnemers worden in groepen ingedeeld, op basis van de behaalde stap uit het stappenprogramma. Ben je dus bezig met stap 3, dan speel je mee in de groep van stap 2.

Wat nu als je nog bezig bent met de eerste stap? Geen probleem, er is ook een categorie stap 0, zodat je ook mee kunt doen.

We spelen 7 ronden Zwitsers voor de categorieën 0, 1 en 2, met 15 minuten bedenktijd per persoon. De categorieën 3 en hoger spelen 5 ronden Zwitsers met 20 minuten bedenktijd per persoon.

Waar: Het Jannes van der Wal Denksportcentrum in Groningen.

Aanmelden: Via de button rechtsboven aan deze pagina. Het is een Zwitsers toernooi, dus aanmelden aan de zaal tijdens de registratie is mogelijk, maar voor de organisatie is het mooier als ze vroegtijdig al een inschatting van het aantal deelnemers kunnen maken.

In principe speelt elke stap in een eigen groep, maar bij geringe deelname kan de organisatie stappen samenvoegen.

Het inschrijfgeld is 5 euro, te betalen tijdens de registratie. Deze is van 12u15 tot 12u45, waarna het toernooi begint om 13u00.

Prijzen: Er zijn bekers in alle categorieën. Er zijn bekers voor de nummers 1, 2 en 3 en voor het beste meisje per categorie. Mochten er nu in een categorie 2 of 3 meisjes bij de top 3 eindigen, dan gaat die laatste beker naar het beste jongetje buiten de top 3. Er is maar één beker per speler, zodat de laatste beker altijd gewonnen wordt door iemand buiten de top 3.

Het toernooi is open voor jeugdspelers, geboren in 1997 of later. De uitslagen worden verwerkt in de KNSB jeugdrating en in de NJR.
 
 

Alle datums

  • zondag 2 October 2016 00:00