Kwalificatie NK-E-teams NOSBO en FSB

Categorie
2 - Jeugd
Datum
zaterdag 18 September 2021 13:30 - 17:30
Locatie
Hunzeborgh - Beijumerweg 10a, 9731 EB Groningen 
Telefoon
06-179 179 81 (Martijn Hardeman)
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In dit toernooi spelen clubteams bestaande uit vier E-spelers (geboren in 2011 of later) tegen elkaar. Het is een gecombineerd toernooi met E-teams vanuit de NOSBO en de Friese Schaakbond. De drie hoogste geëindigde teams (ongeacht van welke bond) plaatsen zich voor de halve NK-finale E-teams op 2 oktober 2021 (locatie: Dorpshuis Hoogkerk in Groningen!). Mocht een club niet voldoende spelers hebben in een categorie, dan kan ook een combinatieteam gevormd worden. Echter, een team kan zich volgens de regels van de KNSB alleen voor het NK plaatsen als alle spelers (dubbel)lid zijn van dezelfde club.

Het aantal ronden is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. De speeltijd is 10 minuten p.p. per partij en 5 sec. per zet (kan nog aangepast worden, afhankelijk van aantal aanmeldingen).

Aanmelden loopt via de jeugdleiders van de schaakclubs door een mail te sturen naar bovenstaand mailadres onder vermelding van de spelers per team met hun geboortejaar. Deelnemers uit het NOSBO-gebied moeten op de speeldag lid zijn van de NOSBO en de KNSB. De aanmelding sluit op donderdag 16 september om 20 uur. Het inschrijfgeld is € 10 per team, vóór de sluiting van de inschrijving over te maken op NL64 INGB 0000 8587 73 t.n.v. Noordelijke Schaakbond, onder vermelding van de naam van het team.

Door de geldende corona-maatregelen is er in de Hunzeborgh slechts ruimte voor een beperkt aantal toeschouwers. We vragen de teams daarom om met zo weinig mogelijk volwassenen te komen.

De inschrijving is gesloten. De negen deelnemende teams:
Groninger Combinatie
De Matatoren
Philidor Leeuwarden (FSB)
SC Haren
SC Hoogeveen
SC de Paardensprong 1
SC de Paardensprong 2
SC Ten Boer
SG Staunton

Er zijn 9 ronden waarin alle teams één keer tegen elkaar zullen spelen en één ronde vrij hebben (halve competitie).

Reglement
 
 

Alle datums

  • zaterdag 18 September 2021 13:30 - 17:30