NOSBO kampioenschap jeugdclubteams 2019

Categorie
2 - Jeugd
Datum
zaterdag 18 May 2019
Locatie
Hoogkerk
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
In 4(!) verschillende categorieën staan de NOSBO-teamtitels op het spel, met daaraan verbonden ook de plaatsing voor de diverse nationale teamkampioenschappen later in het jaar. Evenals vorig jaar gaan we proberen wederom een AB-kampioenschap nieuw leven in te gaan blazen.

14 september - JCC A en C en NK-E-teams te Rotterdam
5 oktober - JCC A, C en D te Rotterdam
9 november - JCC A, C en D te Rotterdam
30 november - JCC A, C en D te Rotterdam

We gaan spelen in de inmiddels bekende locatie in Hoogkerk, waar we gaan starten om 1 uur 's middags. We gaan de dag samen met de FSB organiseren, zodat er hopelijk in sommige categorieën wat meer deelnemende teams zullen zijn. Ook heeft de KNSB toegezegd dat er daardoor in de diverse leeftijdsklassen meer plaatsen beschikbaar zullen zijn voor de beide organiserende bonden.

Het speelschema en speeltempo zal afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen, want we willen het liefst dat er zoveel mogelijk geschaakt gaat worden.

12u00 Zaal open
12u45 Sluiting inschrijving
13u00 Eerste ronde

Ook dit jaar is het weer mogelijk om met gecombineerde teams van 4 spelers te spelen. Dus als je club niet voldoende leden heeft in een categorie, dan kun je ook samen met leden van een andere vereniging spelen.

Op het moment dat het toernooi start, moeten alle deelnemende spelers lid zijn van de KNSB en daardoor ook van de NOSBO en de FSB

De deadline van de inschrijving zal op woensdag 15 mei om 22u00 zijn, zodat de organisatie dan nog ruimte heeft om de indeling te maken.

Inschrijving is mogelijk op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van de teams per categorie en de spelers die in het viertal plaatsnemen. Geef ook meteen even aan of jullie in het najaar op en neer willen naar Rotterdam?

AB: Geboren in 1999 en later
C: Geboren in 2005 en later
D: Geboren in 2007 en later
E: Geboren in 2009 en later

Inschrijfgeld is 10 euro per team
 
 

Alle datums

  • zaterdag 18 May 2019