Het NOSBO snelschaakkampioenschap werd vanmiddag gewonnen door Jorden van Foreest, na 2013 al zijn tweede NOSBO snelschaaktitel. Er werd opnieuw gespeeld via de beproefde methode van negen ronden met telkens een dubbele partij tegen elkaar. Van Foreest verloor verrassend in ronde 2 met 2-0 van zijn Duitse clubgenoot Felix Meissner en in de voorlaatste ronde werd er gelijkgespeeld tegen broer Lucas. De overige partijen won Jorden met 2-0, waardoor hij 15 match- en 15 bordpunten bij elkaar speelde. Met 2 matchpunten achterstand werd meervoudig kampioen Erik Hoeksema nu tweede. Een gedeelde derde plaats in dit sterk bezette kampioenschap, tien spelers hadden een rating hoger dan 2200, was er voor het drietal Erik Jan Hummel, Jasper Geurink en Felix Meissner.
De ratingprijs voor spelers onder 2000 ging naar Gertjan Haan en de jeugdprijs was voor Jonas Hilwerda.
De jeugdtitels werden gewonnen door Jorden van Foreest (A), Lucas van Foreest (B), Jonas Hilwerda (C) en Machteld van Foreest (E en jonger). In de D categorie was er geen deelname.